Hercegnő és koldus
A szabadság néha nem az, hogy elmegyünk, hanem hogy maradunk.
  
 
Hercegnő és Koldus

Karácsonyi ajándékozás

avagy egy újabb blogos díj

Egy kissé megkésve ahhoz képest, hogy megkaptam ezt az újabb díjat, de végre eljutottam én is odáig, hogy kirakhassam a blogomra ezt a Karácsonyi ajándékozás nevet viselő díjat, amit bloggerek adnak egymásnak, s habár nem olyan nagy ajándék, de mindig örömmel tölt el, ha ilyesmiben jelölnek meg. Na de akkor lássunk is hozzá. 

Szabályok:
1. Köszönd meg annak akitől/akiktől kaptad az ajándékot és linkeld be Őt/Őket.
2. Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne.
3. Írd le a szabályokat, hogy akiket te megjelölsz ők is tudják, hogy miket kell betartani.
4. Linkelj be egy karácsonyi zenét.
5. Sorold fel azokat a bloggereket akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz pár kedves szót.
6. Illesz be egy karácsonyi képet, lehet saját is. (Ezt a képet bárhova beillesztheted.)
7. Tüntesd fel a képet.

1. Nagyon szépen köszönöm Elenának a díjat, mindig nagyon jól esik, hogy gondolsz rám is, ha valami ilyesmi blogos kihívásról van szó, holott megint eltűntem majdnem egy félévre a blogról... :elbújik: De persze, mint mindig, én visszatérek, ha az időm engedi, és ezentúl tényleg igyekszem nem elmaradni mindennel, mint eddig... (majd meglátjuk)

2. Hogy mit jelent számomra a karácsony? Ez egy igen nehéz kérdés. Most mondhatnám a sablonokat, hogy ez a szeretet ünnepe, és hogy nekem is ezt jelenti, de valójában, ha a karácsonyra gondolok, akkor ezek jutnak először eszembe: karácsonyfa, sok kaja, ajándék, hó! (ami már jó pár éve elmarad), szaloncukor, és még több kaja. Igazság szerint, nem tudom megmondani, hogy mit jelent számomra a karácsony, vagy hogy miért is szeretem. Egyszerűen mindig is megvolt ennek a hangulata nálunk itthon, ami miatt szeretem. Például délelőtt karácsonyfát díszítettünk együtt, aztán nővéremmel mindig készültünk valami kis előadással, elmentünk enni, és utána jöttek az ajándékok, és az éjféli mise (ami már jó ideje 10 órakor van). Persze a gyerekkorom óta sok minden változott, de régebben még például délután, amikor már sötét volt, néztünk együtt filmet, és ezek tényleg olyan jók voltak mindig. Az idei karácsony azonban, nem tudom, valahogy nem volt olyan jó. Lehetséges, hogy azért nem, mert előtte este karácsonyi partin voltam a kollégákkal, egész este nem aludtam, csak hazafelé a buszon kemény két órát, és hogy emiatt nagyon nyomott kedvem volt... (meg alapból ). De az is lehet egy ok, hogy idén elmaradt az ajándékozás. Anyáék sem vettek egymásnak semmit, mi nővéremmel kaptunk egy Szarvasi kávéfőzőt, de azt Budapesten vettük meg, és persze nem hoztuk haza, hogy berakjuk a karácsonyfa alá, úgyhogy az most eléggé üresen maradt... Meg nem tudom, alapból nem volt túlságosan karácsonyi hangulatom, nem volt hó, egész decemberben Pesten voltam, és ott valahogy minden nap olyan egyforma, hogy egyáltalán nem tudatosult bennem, hogy jé, karácsony van, holott két karácsonyi partin is voltam... Na mindegy, az idei év így jött össze, sajnálom azért. 

4. Oké, oké, tudom, hogy ez nem épp az a tipikus karácsonyi zene, amire az ember elsőre szokott gondolni, nekem most mégis Csajkovszkij Diótörője volt az, ami kapásból beugrott. Ennek egyik oka, hogy 23.-án még voltam dolgozni a Müpában, és ugyan én épp ruhatáraztam, és beülni nem ültem bent az előadáson, de azért ez ment épp. Másrészt pedig karácsony napján megnéztük nővéremmel a Barbie és a Diótörőt. Nem tudom, ez a mese a legkarácsonyibb mese a számomra, úgyhogy gondoltam, akkor egy ilyen számot rakok be ide is.

5. Nos, akiknek én továbbadom így megkésve ezt a díjat, az azt hiszem, nem más, mint Viki és Dreamer (meg, Elenának is szívesen visszaadnám, de még egyszer kitölteni nem fogja, de azért kiírlak drágám <3).

6. Az én karácsonyi képem az idei karácsonyfánkról van. A képet a nővérem készítette, szerintem nagyon menő lett, habár magából a fából sok nem látszik, de ez részlet kérdés :D

 

Tudom, kicsit elcsúsztam ezzel az ajándékkal, de azért így utólag Boldog Karácsonyt mindenkinek :lovelove:

2017.12.27. 23:46, Reina Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
Welcome to my Dreamland

Az interneten, főleg a szerepjáték világában jártam már sokféle néven, ki így ismer, ki úgy, de persze vannak, akik sehogy. A blogon mindenesetre a Reina nevet fogom használni, ha már Elena drágám is így emlegetett folyton magánál ♥ Ez tehát nem más, mint egy egyszerű lány blogja, amibe hirtelen felindulásból kezdett bele, s konkrét témája nincs. Lesz, hogy a saját élményeimről, programjaimról fogok írni, lesz, hogy valamit csak szimplán meg akarok osztani veletek, és az is előfordulhat, hogy a véleményeimről olvashattok bejegyzéseket. Kritikának nem mondanám azért, mert annak az írásában nem vagyok jó, és nem is az a célom, pusztán az, hogy leírjam, én mit gondoltam egy játékról, könyvről vagy sorozatról. Ez lenne tehát Reina személyes kuckója, üdvözlök mindenkit, aki idetévedt ♥

 
Message

⚔ Azért, bármennyire is sokat tudok panaszkodni emberekről, vagy éppen a szüleimről, nagyon-nagyon örülök, hogy nem mások a szüleim. Például küldtek nekem még pénzt, hogy el tudjak menni egy kirándulásra, ami végül ugyan el lett halasztva, de a jószándék a lényeg :nyá:

⚔ Fontos elhatározásokra jutottam, még hozzá abban, hogy változok, remélem, összejön is, habár nem lesz könnyű  De igyekszem 

⚔ Aktuális kedvenc zeném:

 
Chat

 
Portál ajánló
Silhouette FRPG

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Delena Online

Az oldal 2016. szeptember 6.-án nyitotta meg kapuit A Vámpírnaplók sorozat témájában, melyen belül az egyik párossal, Damon Salvatoreval és Elena Gilberttel foglalkozik, vagyis a Delenával. Minden információt megtalálhattok róluk az oldalon, csak úgy, mint az őket megalkotó színészekről is. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti őket, de ha nem az sem gond, nézz be, és garantáltan te is megszereted a sorozat legjobb párosát, a Delenát. 

 
Cserebere

ElenaVikiMinaDreamerYui

 
To do list

⚔ Befejezni az Outlander-t
⚔ Befejezni a Missing you-t (ha tudom)
⚔ Megnézni a The 100 4. évadot
⚔ Megnézni a The Last Kingdom 2. évadot
⚔ Elolvasni a TVD könyveket
⚔ Tovább olvasni a Kuroshitsuji mangát
⚔ Kitölteni-berakni mindent a blogra, amit kell
⚔ Megnézni az OUAT új évadjait
⚔ .... és inkább nem sorolom tovább az elmaradásaimat 

⚔ Maraton tervek ⚔

⚔ Star Wars filmek
⚔ Gyűrűk ura rendezői változatok
⚔ Harry Potter filmek - megvolt, vélemény írás esetleg
⚔ Marvel filmek
⚔ Beavatott filmek
⚔ Karib tenger kalózai filmek  - megvolt, vélemény írás esetleg
⚔ Éhezők viadala filmek

 
Oldal infó

⚔ Szerkesztő: Reina
⚔ Téma: Hercegnő és Koldus
⚔ Nyitás: 2017. június 26.
⚔ Design: Elena (version 2.0)
Belépés: Link

 
Olvasók
Indulás: 2017-06-26
 

 

 

 


Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME