⚔ Hercegnő és Koldus ⚔

A szabadság néha nem az, hogy elmegyünk, hanem hogy maradunk.

  

 
Hercegnő és Koldus

Reina nyaralni volt vol 1

avagy a legutóbbi másfél hetem

Az eddigi nyaraim mindig nagyjából ugyanolyan eseménytelenül teltek, de idén nagyon összejöttek a programok, amit nem is tudom, hogyan sikerült összehozni. Csak ez a másfél hét, amit most a hátam mögött hagytam, elég programdús volt, és akkor még sok mindenki másnak is elígérkeztem a nyárra, kérdés csupán, hogy mikor és hogy egyáltalán összejönnek-e a talik, úgy, hogy még magamra is legyen idő. Biztos vagyok benne, hogy egy-két kevésbé fontosat le kell majd mondjak, vagy máskorra halasztani, amit nem szívesen teszek, de hát az én zsebem is véges. Mindenesetre most nem emiatt döntöttem úgy, hogy írok, hanem azért, hogy elmesélhessem, hogy hol is jártam június 28-tól július 7-ig.
Megbeszéltük még Elenával korábban, hogy majd júni végén, amikor már mindketten végeztünk a vizsgáinkkal, akkor majd elmegyek hozzájuk Dunaújvárosba, és TVD maratont tartunk. Nos, igen, ez nem éppen így jött össze, ugyanis a Vámpírnaplókat kicsit sem néztük, de én azért elmentem hozzájuk.
Már az út nagyon viccesen kezdődött, mert még soha nem voltam Dunaújvárosban, és megszívtam, mert a buszon, amin utaztam, nem volt kiírva sehol, hogy mi lesz a következő megálló, és mivel nem az ablak mellettem ültem, még csak a várostáblákat sem tudtam elolvasni, ami alapján ugye tájékozódhattam volna. Szóval folyton küldözgettem Elenának az SMS-eket, amikor már közeledtünk Újváros felé, hogy biztosan jó helyen szálljak le. De amikor ő írta, hogy lehet, késni fog, azt hittem rosszul leszek. De szerencsémre ő sem késett, és más leszálló is volt, így én is megérkeztem sikeresen.
Három napot és két éjszakát voltam náluk, ami mind-mind nagyon jól telt. Az anyukája nagyon aranyos volt és a kutyájuk, Marley is. Egyből megsimogattam én is, aminek az eredménye az lett, hogy utána folyton jött oda hozzám a labdájával, hogy játszunk. Ami rossz volt ugye, mert így Elenával nem tudtunk semmit csinálni, mert a kutya folyton láb alatt volt, ezért a második nap úgy döntöttünk, hogy eldugjuk a játékait (a mosógépbe kerültek). Szerencsénkre nem találta meg őket, nem tudta kivenni, így végre nekünk is nyugtunk volt.
Ez idő alatt találkoztam Elena két barátnőjével is, Yuival és hrau-val is. Hraut már én is ismertem korábban a szerepjáték kapcsán, Yuit viszont akkor ismertem meg, de mindkettő találkozót nagyon élveztem, tényleg jó volt, és még szívesen találkoznék veletek csajok *-*
Vicces volt még, hogy Elenával elhatároztuk, hogy megnézzük este a Paranormal Activity-t, mert hogy az milyen félelmetes és a többi. Nos, igen, az első részét szépen meg is néztük, de a többit már nem, mert nekem nem igazán tetszett, meg Elenának sem második nézésre. Kicsit sem volt félelmetes, pedig én tényleg ezért nem mertem eddig megnézni, mert mindenki azt mondta, hogy nagyon para, de nem volt az a számomra, és még a sztori sem nyűgözött le, szóval egyikünknek sem akaródzott nagyon, hogy a további részeit megnézzük. Úgyhogy gondolkodtunk, hogy akkor most mit nézzünk, és végül arra az elhatározásra jutottunk, hogy nézzük meg a Moanát, egyébként is beszéltünk erről is korábban.
Rólam tudni kell, hogy nagyon szeretem a meséket, még így idős fejjel is, és a Moanát egyszerűen imádtam. Olyan jó dalok voltak benne, hogy képes lennék azokat egész nap hallgatni. A sztori kis aranyos volt, voltak benne csavarok, amikre nem számítottam volna, szóval összességében tényleg nagyon jó volt. Ezen kívül még két mesét néztünk meg ez idő alatt – a Zootropolist és az Agymanókat. Elena már mindkettőt látta korábban, én még nem, de régóta fel voltak írva a listámra, és tényleg, megérte őket megnézni, mert ezek is nagyon tetszettek (de akkor is Moana <3333).
Péntekig maradtam náluk, s habár szívesen töltöttem volna még egy-két napot nála, muszáj volt mennem, mert tele voltam programokkal. Úgyhogy péntek kora délelőtt mentem el tőlük, az úti cél Budapest volt, hogy én még a koliból el tudjak rakni egy-két dolgot, amit fent hagytam, elmehessek hennát csináltatni, és utána kiköthessek barátnőmnél, akivel a következő hetet töltöttem. Ja, és persze a diákszövetkezetes regisztrációmat is meg kellett csinálnom.
A Pestre vezető út is vicces volt, vagyis csak addig, amíg a buszra vártam. Ugyanis az én buszom előtt jött még egy másik, ami Székesfehérvárra ment, és hát elég sokan felszálltak rá. Viszont volt két béna csajszi, akik a sofőrnek odaadták a csomagjukat, hogy rakja be a csomagtartóba, ők maguk viszont nem szálltak fel, mert előttük olyanok álltak, akik másik buszra vártak, az övéké meg így szépen elment. Oké, én jót röhögtem magamban a szitun, főleg hogy előtte valamikor gondolkodtam ezen én is, hogy milyen gáz lenne, ha így járnék, de azért sajnáltam szerencsétleneket. Végül nem tudom mi lett az ügy vége, hisz ugye én eljöttem a saját buszommal, de azért remélem, hogy minden megoldódott.
Ahogy felértem Pestre, rögtön rohantam elintézni a diákszövetkezetnél a regisztrációmat, onnan meg egyből a kolihoz vezetett az utam – mindezt a három táskámmal abban a döglesztő melegben. Egy élmény volt tényleg, főleg, hogy ötre a hennás csajnál kellett lennem, aki a kolitól egy órányi útra volt, én meg háromnegyed négyre értem haza. Szóval gyorsan bedobáltam a cuccokat, és már rohantam is tovább a 23. kerületbe. Izgi volt, mivel teljesen egyedül mentem, és nem volt már mobil netem sem, hogyha netalán eltévednék, akkor netes segítséget kérjek. Főleg, hogy több átszállással kellett menjek. A leggázosabb az volt, amikor egyik buszról kellett átszállnom a másikra, a gond csak annyi volt, hogy 4 percnyi sétát kellett volna megtegyek, én hülye viszont nem fényképeztem le, hogy merre, szóval random megindultam egy irányba, és hál’ istennek jó helyen kötöttem ki.
Szóval csak pár perces késéssel érkeztem meg a hennás csajhoz (kicsit para környék, még egyszer nem mennék el oda), akinek szintúgy volt egy kutyája – pont olyan, mint Marley, csak nagyobb volt nála. Elkövettem vele is azt a hibát, hogy megsimogattam picit, mivel nagyon örült nekem, és onnantól kezdve addig nem nyugodott, amíg az ölembe nem mászhatott, és akkor végig ott feküdt, amíg a csaj csinálta a hennámat. Ami egyébként tök szép lett, hamarabb is elkészült, mint arra számítottam, szóval kifizettem, és már mentem is a barátnőmékhez.
A vicc az volt, hogy a hennás csaj azt mondta, hogy fél óráig tart, amíg megszárad a festék, és minél tovább nem éri víz, annál tartósabb lesz. Nos, durván egy óra múlva értem a barátnőmhöz, és akkor leszakadt az ég, de úgy igazán. Még szerencse, hogy pont vettem esőkabátot másnapra, így abba gyorsan bele tudtam bújni, de hát a három táskával ekkora esőben nem volt könnyű a kezemre is vigyázni, főleg, hogy a buszmegállótól még sétálnunk is kellett. Éljen! (Megjegyzem, hogy tegnap volt egy hete, hogy megvan a hennám, de már lejött szinte teljesen, csak egy nagyon kevés marad meg, pedig egy hónapot is ki kellene bírnia… Na mindegy, az lett volna a meglepő, ha nálam bármi kibírja addig, ameddig kell).
Otthon náluk még filmeztünk, megnéztük a Széttörvét, amit már régóta akartunk mindketten, bár őszintén szólva, én azért csalódtam kicsit benne. Többre számítottam, és oké, hogy elvileg lesz egy második része majd, de olyan sok elvarratlan szál maradt, olyan dolgok, amik végül nem derültek ki, hogy engem ez nagyon zavar. Nem szeretem, ha ilyen egy film. Oké, legyen nyitott vége, az ellen nincs ellenvetésem, na de ez… Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem a másnap. Ugyanis, dobpergés, elmentünk Sopronba a VOLT-ra! Egészen pontosan az Imagine Dragons koncentre. Napijeggyel mentünk csak, első sorban az ID koncert érdekelt minket, úgyhogy a nap többi részéről nem is írnék, mert előtte és utána is kész szenvedés volt az egész. De minderről a kövi bejegyzésben lesz szó <3

 

 

2017.07.08. 17:05, Reina Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

 

⚔ Welcome to my Dreamland ⚔

Az interneten, főleg a szerepjáték világában jártam már sokféle néven, ki így ismer, ki úgy, de persze vannak, akik sehogy. A blogon mindenesetre a Reina nevet fogom használni, ha már Elena drágám is így emlegetett folyton magánál ♥ Ez tehát nem más, mint egy egyszerű lány blogja, amibe hirtelen felindulásból kezdett bele, s konkrét témája nincs. Lesz, hogy a saját élményeimről, programjaimról fogok írni, lesz, hogy valamit csak szimplán meg akarok osztani veletek, és az is előfordulhat, hogy a véleményeimről olvashattok bejegyzéseket. Kritikának nem mondanám azért, mert annak az írásában nem vagyok jó, és nem is az a célom, pusztán az, hogy leírjam, én mit gondoltam egy játékról, könyvről vagy sorozatról. Ez lenne tehát Reina személyes kuckója, üdvözlök mindenkit, aki idetévedt ♥

 

 

 

⚔ Message ⚔

⚔ A nyelvvizsgán túl, amiről nem nyilatkozom, most pedig már zh-k zh-k hegyén, és a vizsgaidőszak... :ááá::ááá::ááá: De aztán visszatérek, és pótlok, mert bőven van miről, írnom!
⚔ Nem mellesleg, utólag boldog mikulást mindenkinek *_*
⚔Végre elkezdtém a Shannara második évadját (már nagyon vártam a megjelenését), és ahw, annyira imádom :nyá: Eretria forever :nyá:
⚔ Aktuális kedvenc zeném:

 

 

 

⚔ Chat ⚔


 

 

 

⚔ Portál ajánló ⚔

Silhouette FRPG

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Exmachine FRPG

2650. A távoli jövő Amerikájában járunk. Ebben a világban megszűnt a túlnépesedés, a hajléktalanság és az öregedés. A pénzt felváltotta az idő; az emberek alkarjukba ültetett implantátumokkal fizetnek, gyors, elektromos autókkal közlekednek, otthonaikban androidok takarítanak, melyeket, ha nem lenne a halántékukra tetoválva a gyártási számuk, aligha lehetne megkülönböztetni az emberektől. Idillien hangzik, nem igaz? Egy világ, ahol nem kell aggódni a halálos betegségek, az öregedés és a rövid élet miatt. Az emberek addig élnek, amíg el nem fogy az idejük. És hogy mi történik, miután a számláló nullát mutat? Azonnali szívleállás és halál. Most már érted, miért szűnt meg a túlnépesedés, ugye?
Üdvözlünk Amerika-zónában!

Delena Online

Az oldal 2016. szeptember 6.-án nyitotta meg kapuit A Vámpírnaplók sorozat témájában, melyen belül az egyik párossal, Damon Salvatoreval és Elena Gilberttel foglalkozik, vagyis a Delenával. Minden információt megtalálhattok róluk az oldalon, csak úgy, mint az őket megalkotó színészekről is. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti őket, de ha nem az sem gond, nézz be, és garantáltan te is megszereted a sorozat legjobb párosát, a Delenát. 

 

 

 

⚔ Cserebere ⚔

ElenaVikiMinaDreamerYui

 

 

 

⚔ To do list ⚔

⚔ Befejezni a Protect the boss-t
⚔ Befejezni az Outlander-t
⚔ Befejezni a Missing you-t (ha tudom)
⚔ Megnézni a The 100 4. évadot
⚔ Megnézni a The Last Kingdom 2. évadot
⚔ Megnézni a Psycho pass-t
⚔ Elolvasni a TVD könyveket
⚔ Tovább olvasni a Kuroshitsuji mangát
⚔ Kitölteni-berakni mindent a blogra, amit kell
⚔ Megnézni az OUAT új évadjait
⚔ .... és inkább nem sorolom tovább az elmaradásaimat 

 

 

 

⚔ Oldal infó ⚔

⚔ Szerkesztő: Reina
⚔ Téma: Hercegnő és Koldus
⚔ Nyitás: 2017. június 26.
⚔ Design: Elena (version 1.3)
Belépés: Link

 

 
Olvasók
Indulás: 2017-06-26
 

 

 

 

 

 

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints