Hercegnő és koldus
A szabadság néha nem az, hogy elmegyünk, hanem hogy maradunk.
  
 
Hercegnő és Koldus

Reina nyaralni volt vol 2

avagy a legutóbbi másfél hetem

 

Szóval maga a koncert 9-kor kezdődött (este persze), mi pedig az első sorban akartunk állni, ezért már 6, fél 7 körül ott toporogtunk a nagy színpad előtt, hogy sikerüljön jó helyet kifognunk. Nagyjából meg is volt, hisz a koncert kezdetére már ott álltunk az első és második sor között benyomorítva. Amiben csak az volt a rossz, hogy hátulról folyamatosan lökdösődtek, meg furakodtak, annyira, hogy nekünk kb mozdulásnyi helyünk sem maradt, és teljesen betoltak minket az előttünk állók fenekébe. Amikor meguntam azt, hogy szó szerint majdnem fellöktek már, hátra szóltam azoknak, akik a nyakamban voltak, hogy hagyják már abba, mert nem tudunk arrébb menni, nincs semennyi hely. Persze a csaj meg a srác rögtön kezdett mentegetőzni, meg esküdözni, hogy őket is úgy tolták, nem ők kezdték, de megjegyzem, hogy a csaj a koncert kezdetére már az első sorban volt, szóval így már nem igazán hittem abban, amit mondtak, hiába bizonygatták annyira, hogy nem ők voltak.
Ami vicces volt még, hogy elkezdett megint zuhogni az eső, konkrétan szakadt, úgyhogy megint elő az esőkabáttal, és így vártunk arra, hogy végre megjelenjen a csapat. Azt hiszem, valamennyivel 9 után meg is jelentek, és kezdetét vette a koncert, ami úristen, egyszerűen nagyon, nagyon jó volt!!!
Az énekes, Dan arcáról egyszerűen levakarhatatlan volt a mosoly egész idő alatt, látszott rajta, hogy mennyire örült nekünk, és ami a legjobb volt, hogy kijött ő is ázni velünk. Oké, hogy a szél miatt bevert az eső a színpadra, de ő szó szerint kihozta magával a mikrofont oda, ahol már érte az eső, és így énekelt végig. Arról nem is beszélve, hogy többször lejött a színpadról, végig futott a kordonok mellett, hagyta, hogy megfogjuk őt (nekem nem sikerült, egy pár centi választott el, de majdnem lefejeltem a korlátatot, és nem akartam eltaknyolni, ezért megtámaszkodtam, és így már nem értem el T_T De barátnőmnek sikerült, ő nagyon örült neki :3). És ha ez nem lett volna még elég, akkor egyszer le is feküdt a vizes színpadra, nekünk meg mutogatta, hogy guggoljunk le. Egyszerűen annyira édes volt végig!
Pozitívum volt még, amit én nem tudtam róluk, hogy mindannyian játszottak több hangszeren is. Jó, a dobos nem, de a két gitáros is néha beállt a szintetizátorhoz vagy épp a dobhoz, és Dan is többször végig járta ezeket a hangszereket, én pedig csak lestem, hogy wow, nem is gondoltam volna, hogy ennyire durván tehetséges. Ja, és persze nem playbackelt, hanem végig énekelt, ami szintén plusz pont (meg is ettem volna, ha nem énekel, mikor más dolga nagyon nem volt :P).
Negatívum a számomra az volt, hogy az egyik gyerek a hátam mögött folyton ugrált, és oké, értettem én, hogy élvezte a koncertet, én is ugráltam volna, ha lett volna rá helyem, meg csápoltam is volna. De én kb megmozdulni alig tudtam, ő meg nem foglalkozott senkivel sem, és minden második ugrásnál jól fejen vágott a könyökével (meg egyszer az előttem lévő is csaj arcon törölt). Úgyhogy amikor ezt meguntam már a koncert vége felé közeledve, akkor szóltam neki, hogy erre figyeljen már, azt mondta, megpróbálja. Utána persze valahogy arrébb ment, és már nem ő állt a hátam mögött, szóval a fejem is épségben maradt.
Az előadott számok közül nem ismertem sokat, a dalszöveget pedig még kevesebbnek tudtam, és az egyik kedvenc számomat nem is énekelték el, amit még mindig nagyon sajnálok T_T De legalább ismertem újabb dalokat, amik közül az I don’t know why és a Bleeding out nagy kedvenc lett. Ebből az utolsót már hallottam egyszer korábban, bár akkor nem nyűgözött annyira le. Hát, ez a véleményem most teljesen megváltozott.
Nagyon sajnáltam még, hogy egy ráadásra sem jöttek vissza, mindannyian hallgattuk volna őket még jó sokáig, de hát ez van, azért maga a koncert a szupernél is szuperebb volt, és ha jönnek jövőre is valamilyen fesztiválra, tuti elmegyek még egyszer! *-*
Sopronból júli 2.-án a hat órakor induló vonattal jöttünk el, az úti cél pedig Zamárdi volt, barátnőmék nyaralója. Mielőtt azonban rátérnék ennek a mesélésére, elmondanám, hogy a koncert utáni idő egyszerűen borzalmas volt és borzalmasan lassan telt. Bőrig áztunk még esőkabátban is, ráadásul mivel füves terület volt, ezért mindenhol sártenger volt, és ahogy sétálgattunk a WC-k felé, meg vissza a színpadokhoz, én azt hittem, hogy tényleg otthagyom a cipőmet. Ugyanis bokáig érő, kis félcipőben mentem, ami olyan durván beleragadt a sárba, hogy én majdnem minden lépésnél kiléptem belőle, és otthagytam. De szerencsére túléltük alvás nélkül a vonat indulásáig a hátralevő időt (inkább nem részletezem, milyen állapotban voltunk), és nagy nehezen megérkeztünk.
Tehát júli 2-től 7-ig itt voltam barátnőmmel Zamárdiban. Rengeteg filmet megnéztünk, beszélgettünk, viccelődtünk, sok cidert megittunk (meg én vodkanaracsot), de fürdeni az első napokban nem igazán tudtunk, mert kint nem volt olyan meleg, a víz meg jó hideg volt. De kedd este már voltunk a vízben, aztán szerdán és csütörtökön is. Nem sokat mondjuk, de azért fürödtünk, meg napoztunk. Netem ugye nem volt, mert számlazárás még mindig nem volt, a mobil netem meg ugye elfogyott, barátnőmnek volt ugyan net a gépén, de az valami nagyon rossz, nagyon lassú volt még, szóval az oldalakat, amiket meg szoktam nézni, be sem töltötte. Nem is nagyon próbálkoztam inkább, meg hát, nem azért jöttünk, hogy gépezzünk, hanem hogy együtt legyünk. Azt leszámítva, hogy filmeztünk, én még sokat írtam is. Reggelente ugyanis én korábban felébredtem, akkor esténként ment egy rész a sorozatból, amit barátnőm nézett, akkor ez alatt is, meg néha este, amikor ő már lefeküdt aludni, de én még nem voltam álmos, akkor is reagokat írtam, meg adatlapokat, hogy kicsit törlesszem a tartozásaimat is. A reagok terén sikerrel is jártam, bár net nélkül ugye nem tudtam őket elküldeni, de azért én magamban élveztem azt, hogy nincs több pótolni való, még ha hivatalosan ez nem is volt így (és igen, tudom, hogy ha elküldöm a reagjaimat, akkor kb egy napig, vagy még addig se, élvezhetem azt, hogy nem kell senkinek sem írnom).
Ja, és majdnem kihagytam a legjobb részt! A nyaralóban barátnőm mamája volt még itt, ő főzött nekünk, stb (kimosta a sáros cipőmet is, amíg mi kidőltünk aludni, nagyon aranyos volt tőle *-*), és neki van egy kutyája, Sophie. Nem szobakutya, de kis termetű, és nagyon aranyos, nagyon barátságos kutya volt ő is, de ismét elkövettem azt a hibát, hogy eldobtam neki a labdát – onnantól kezdve minden nap, ha ötször nem, akkor egyszer sem, hozta nekem, hogy játszani akar. Néha játszottam vele jobban is, első sorban azért, hogy kifárasszam, és legyen nekünk egy kis nyugtunk, csak hát, neki a pihenő kb két percig ha tartott, utána jött újból a szájában a labdával. Komolyan mondom, ez a másfél hét alatt herótom lett kutyáktól meg a labdáitoktól, pedig én nagyon szeretem az állatokat, meg a kutyákat is. De azért sok volt (és ezt sem rosszból mondom, mert tényleg imádom őket, csak besokalltam, mivel nekünk otthon a macskákkal lehet csak játszani, azok meg kint vannak az udvaron, és ha meguntam a játékot, akkor egyszerűen csak bejövök, ők nem tudnak utánam jönni, és az ugatással, vagy nyávogással az őrületbe kergetni). Ja, és persze a bolond kutyában a legjobb az volt, hogy kaptunk ingyen kutya pornót… a párnával. Nem is egyszer… Szóval igen, ez egy olyan látvány volt, amit azért kihagytam volna, de jól van, azért vicces volt x’D.
A kirándulásom vége végül az lett, hogy pénteken Zamárdiból a 10:55-kor induló vonattal mentem vissza Pestre, apáék feljöttek ugyanis, hogy kiköltöztessenek a koliból. Hát, ez is izgis volt, mivel rengeteg cuccunk volt még, és a kocsiban mozdulásnyi helyünk sem maradt – a hátsó ablakon ki sem lehetett nézni, mert ott teljesen fel voltak tornyozva a táskák, szatyrok. De sikeresen hazaértünk, egy kis kitérővel ugyan, de ilyen háromnegyed 7-kor már itthon is voltam.
Élveztem ezt a másfél hetet, bár a végére már kezdett azért sok lenni, és szerettem volna haza jönni. Összességében viszont tényleg nagyon jó volt, és örülök, hogy ezt így sikerült összehozni <3

 

2017.07.08. 17:18, Reina

Reina nyaralni volt vol 1

avagy a legutóbbi másfél hetem

Az eddigi nyaraim mindig nagyjából ugyanolyan eseménytelenül teltek, de idén nagyon összejöttek a programok, amit nem is tudom, hogyan sikerült összehozni. Csak ez a másfél hét, amit most a hátam mögött hagytam, elég programdús volt, és akkor még sok mindenki másnak is elígérkeztem a nyárra, kérdés csupán, hogy mikor és hogy egyáltalán összejönnek-e a talik, úgy, hogy még magamra is legyen idő. Biztos vagyok benne, hogy egy-két kevésbé fontosat le kell majd mondjak, vagy máskorra halasztani, amit nem szívesen teszek, de hát az én zsebem is véges. Mindenesetre most nem emiatt döntöttem úgy, hogy írok, hanem azért, hogy elmesélhessem, hogy hol is jártam június 28-tól július 7-ig.
Megbeszéltük még Elenával korábban, hogy majd júni végén, amikor már mindketten végeztünk a vizsgáinkkal, akkor majd elmegyek hozzájuk Dunaújvárosba, és TVD maratont tartunk. Nos, igen, ez nem éppen így jött össze, ugyanis a Vámpírnaplókat kicsit sem néztük, de én azért elmentem hozzájuk.
Már az út nagyon viccesen kezdődött, mert még soha nem voltam Dunaújvárosban, és megszívtam, mert a buszon, amin utaztam, nem volt kiírva sehol, hogy mi lesz a következő megálló, és mivel nem az ablak mellettem ültem, még csak a várostáblákat sem tudtam elolvasni, ami alapján ugye tájékozódhattam volna. Szóval folyton küldözgettem Elenának az SMS-eket, amikor már közeledtünk Újváros felé, hogy biztosan jó helyen szálljak le. De amikor ő írta, hogy lehet, késni fog, azt hittem rosszul leszek. De szerencsémre ő sem késett, és más leszálló is volt, így én is megérkeztem sikeresen.
Három napot és két éjszakát voltam náluk, ami mind-mind nagyon jól telt. Az anyukája nagyon aranyos volt és a kutyájuk, Marley is. Egyből megsimogattam én is, aminek az eredménye az lett, hogy utána folyton jött oda hozzám a labdájával, hogy játszunk. Ami rossz volt ugye, mert így Elenával nem tudtunk semmit csinálni, mert a kutya folyton láb alatt volt, ezért a második nap úgy döntöttünk, hogy eldugjuk a játékait (a mosógépbe kerültek). Szerencsénkre nem találta meg őket, nem tudta kivenni, így végre nekünk is nyugtunk volt.
Ez idő alatt találkoztam Elena két barátnőjével is, Yuival és hrau-val is. Hraut már én is ismertem korábban a szerepjáték kapcsán, Yuit viszont akkor ismertem meg, de mindkettő találkozót nagyon élveztem, tényleg jó volt, és még szívesen találkoznék veletek csajok *-*
Vicces volt még, hogy Elenával elhatároztuk, hogy megnézzük este a Paranormal Activity-t, mert hogy az milyen félelmetes és a többi. Nos, igen, az első részét szépen meg is néztük, de a többit már nem, mert nekem nem igazán tetszett, meg Elenának sem második nézésre. Kicsit sem volt félelmetes, pedig én tényleg ezért nem mertem eddig megnézni, mert mindenki azt mondta, hogy nagyon para, de nem volt az a számomra, és még a sztori sem nyűgözött le, szóval egyikünknek sem akaródzott nagyon, hogy a további részeit megnézzük. Úgyhogy gondolkodtunk, hogy akkor most mit nézzünk, és végül arra az elhatározásra jutottunk, hogy nézzük meg a Moanát, egyébként is beszéltünk erről is korábban.
Rólam tudni kell, hogy nagyon szeretem a meséket, még így idős fejjel is, és a Moanát egyszerűen imádtam. Olyan jó dalok voltak benne, hogy képes lennék azokat egész nap hallgatni. A sztori kis aranyos volt, voltak benne csavarok, amikre nem számítottam volna, szóval összességében tényleg nagyon jó volt. Ezen kívül még két mesét néztünk meg ez idő alatt – a Zootropolist és az Agymanókat. Elena már mindkettőt látta korábban, én még nem, de régóta fel voltak írva a listámra, és tényleg, megérte őket megnézni, mert ezek is nagyon tetszettek (de akkor is Moana <3333).
Péntekig maradtam náluk, s habár szívesen töltöttem volna még egy-két napot nála, muszáj volt mennem, mert tele voltam programokkal. Úgyhogy péntek kora délelőtt mentem el tőlük, az úti cél Budapest volt, hogy én még a koliból el tudjak rakni egy-két dolgot, amit fent hagytam, elmehessek hennát csináltatni, és utána kiköthessek barátnőmnél, akivel a következő hetet töltöttem. Ja, és persze a diákszövetkezetes regisztrációmat is meg kellett csinálnom.
A Pestre vezető út is vicces volt, vagyis csak addig, amíg a buszra vártam. Ugyanis az én buszom előtt jött még egy másik, ami Székesfehérvárra ment, és hát elég sokan felszálltak rá. Viszont volt két béna csajszi, akik a sofőrnek odaadták a csomagjukat, hogy rakja be a csomagtartóba, ők maguk viszont nem szálltak fel, mert előttük olyanok álltak, akik másik buszra vártak, az övéké meg így szépen elment. Oké, én jót röhögtem magamban a szitun, főleg hogy előtte valamikor gondolkodtam ezen én is, hogy milyen gáz lenne, ha így járnék, de azért sajnáltam szerencsétleneket. Végül nem tudom mi lett az ügy vége, hisz ugye én eljöttem a saját buszommal, de azért remélem, hogy minden megoldódott.
Ahogy felértem Pestre, rögtön rohantam elintézni a diákszövetkezetnél a regisztrációmat, onnan meg egyből a kolihoz vezetett az utam – mindezt a három táskámmal abban a döglesztő melegben. Egy élmény volt tényleg, főleg, hogy ötre a hennás csajnál kellett lennem, aki a kolitól egy órányi útra volt, én meg háromnegyed négyre értem haza. Szóval gyorsan bedobáltam a cuccokat, és már rohantam is tovább a 23. kerületbe. Izgi volt, mivel teljesen egyedül mentem, és nem volt már mobil netem sem, hogyha netalán eltévednék, akkor netes segítséget kérjek. Főleg, hogy több átszállással kellett menjek. A leggázosabb az volt, amikor egyik buszról kellett átszállnom a másikra, a gond csak annyi volt, hogy 4 percnyi sétát kellett volna megtegyek, én hülye viszont nem fényképeztem le, hogy merre, szóval random megindultam egy irányba, és hál’ istennek jó helyen kötöttem ki.
Szóval csak pár perces késéssel érkeztem meg a hennás csajhoz (kicsit para környék, még egyszer nem mennék el oda), akinek szintúgy volt egy kutyája – pont olyan, mint Marley, csak nagyobb volt nála. Elkövettem vele is azt a hibát, hogy megsimogattam picit, mivel nagyon örült nekem, és onnantól kezdve addig nem nyugodott, amíg az ölembe nem mászhatott, és akkor végig ott feküdt, amíg a csaj csinálta a hennámat. Ami egyébként tök szép lett, hamarabb is elkészült, mint arra számítottam, szóval kifizettem, és már mentem is a barátnőmékhez.
A vicc az volt, hogy a hennás csaj azt mondta, hogy fél óráig tart, amíg megszárad a festék, és minél tovább nem éri víz, annál tartósabb lesz. Nos, durván egy óra múlva értem a barátnőmhöz, és akkor leszakadt az ég, de úgy igazán. Még szerencse, hogy pont vettem esőkabátot másnapra, így abba gyorsan bele tudtam bújni, de hát a három táskával ekkora esőben nem volt könnyű a kezemre is vigyázni, főleg, hogy a buszmegállótól még sétálnunk is kellett. Éljen! (Megjegyzem, hogy tegnap volt egy hete, hogy megvan a hennám, de már lejött szinte teljesen, csak egy nagyon kevés marad meg, pedig egy hónapot is ki kellene bírnia… Na mindegy, az lett volna a meglepő, ha nálam bármi kibírja addig, ameddig kell).
Otthon náluk még filmeztünk, megnéztük a Széttörvét, amit már régóta akartunk mindketten, bár őszintén szólva, én azért csalódtam kicsit benne. Többre számítottam, és oké, hogy elvileg lesz egy második része majd, de olyan sok elvarratlan szál maradt, olyan dolgok, amik végül nem derültek ki, hogy engem ez nagyon zavar. Nem szeretem, ha ilyen egy film. Oké, legyen nyitott vége, az ellen nincs ellenvetésem, na de ez… Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem a másnap. Ugyanis, dobpergés, elmentünk Sopronba a VOLT-ra! Egészen pontosan az Imagine Dragons koncentre. Napijeggyel mentünk csak, első sorban az ID koncert érdekelt minket, úgyhogy a nap többi részéről nem is írnék, mert előtte és utána is kész szenvedés volt az egész. De minderről a kövi bejegyzésben lesz szó <3

 

 

2017.07.08. 17:05, Reina

Csalódás

avagy nem lehet ennél lejjebb süllyedni

Nem igazán örülök annak, hogy egy ilyen negatív bejegyzéssel kell kezdenem a blogom pályafutását, de tegnap este egy nagyon felháborító és szomorú dolgot tapasztaltam, amin azért nehéz túltennie magát az embernek, hiába mondja azt, hogy nem érdekli, mert azért valamilyen szinten mégis. 

A mai világban nem újak a pletykák, és az sem, hogy mindenki kibeszéli a másikat, olyan dolgokat mondanak el másoknak, amiket nem kellene - a bizalom kihasználása nagyon könnyedén megy mindenkinek, ami szerintem elég szomorú. Igen, tegnap én is szembesültem azzal, hogy igen rossz májú pletyka kering rólam és két másik admin társamról az internet, szerepjáték világában. Konkrétumot nem írnék inkább, hisz nem is az a lényeg, hanem az, hogy valaki képes volt ilyet terjeszteni három olyan emberről, akik az ég világon nem vétettek semmit, legfeljebb annyit, hogy egy olyan oldalon akartak játszani, és váltak adminná, aminek már sok utálója volt. Nem hinném, hogy ez vétek lenne, s mégis, valakik elhatározhatták, hogy teljesen kikészítenek minket. És az ilyeneket én őszintén nem értem. Nincs nekik jobb dolguk, minthogy ilyen kicsinyes és gyerekes dolgokkal foglalkozzanak? Ha nem tetszik, nem kell nézni - én mindig ez az elv alapján éltem, és nem azt csináltam, hogy ha valakit nem kedveltem, akkor már csak azért is tönkre akartam tenni az életét... Mert az ilyen megnyilvánulásokkal és cselekedetekkel azért jócskán el lehet venni az ember kedvét a játéktól, hisz lépten-nyomon ilyenre bukkan. 

Az utalók mindenhol megtalálják az embert, épp ezért igyekszem én sem foglalkozni velük, de sajnos vannak sokan azért, akik szerintem elhiszik ezeket az alaptalan pletykákat, és már akkor úgy állnak hozzá az emberhez. A legrosszabb az egészben pedig, hogy az ilyenek csak névtelenül képesek nagyszájú fenegyerekek lenni, de ha szemtől szemben találkoznánk, menne a hazudozás és jópofizás. Undorító szerintem... Az interneten könnyű ilyeneket csinálni, hisz név és arc nélkül megy az egész... 

Haters gonna hate - igen, tudom, és lehet féltékenységből csinálják mindezt, vagy nem tudom. Egyszerűen elképzelésem sincs, képtelen vagyok megérteni ezt a gondolkodást, hogy hogyan lehet bárki ilyen gonosz... De azt hiszem, addig jó, amíg ezzel így vagyok.

Mindenesetre, ennyit szerettem volna leírni, legközelebb már egy boldogabb hangvételű poszttal érkezem remélhetőleg, igaz, Elena? *-* És akkor itt hagynám azt az albumot, amit nagyon imádok mostanában hallgatni *-* 

2017.06.27. 18:34, Reina

Megnyitottam!

Sziasztok! Új vagyok még ebben a blogolás témában, és csak egy hirtelen felindulásból hoztam létre, gondoltam, kipróbálom én is, hogy milyen is egy ilyen oldalt vezetni :D Persze amikor Elenának ezt mondtam, ő rögtön támogatni kezdett, sőt, amikor mégis vonakodtam, majdnem rám parancsolt, de, csináljam csak... Szóval igen, itt vagyok most, még félig kész állapotban lévő blogommal, de amint meglesz minden, kérek majd cseréket is, és meglátjuk, mi lesz :D 

A csodálatos diziért egyébként ezer köszönet Elenának <3 Öröm felnézni az oldalra, szóval megérte a fáradtságot teljesen *-* Ami a címet illeti, nincs különösebb jelentése, vagy mögöttes tartalma, csupán annyi, hogy ez az egyik kedvenc mesém, és mivel olyan jól hangzik, gondoltam pont jó lesz a blogomnak :D

Mindenesetre, még egyszer üdvözlök mindenkit az oldalon *-* <3

2017.06.27. 17:39, Reina
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Welcome to my Dreamland

Az interneten, főleg a szerepjáték világában jártam már sokféle néven, ki így ismer, ki úgy, de persze vannak, akik sehogy. A blogon mindenesetre a Reina nevet fogom használni, ha már Elena drágám is így emlegetett folyton magánál ♥ Ez tehát nem más, mint egy egyszerű lány blogja, amibe hirtelen felindulásból kezdett bele, s konkrét témája nincs. Lesz, hogy a saját élményeimről, programjaimról fogok írni, lesz, hogy valamit csak szimplán meg akarok osztani veletek, és az is előfordulhat, hogy a véleményeimről olvashattok bejegyzéseket. Kritikának nem mondanám azért, mert annak az írásában nem vagyok jó, és nem is az a célom, pusztán az, hogy leírjam, én mit gondoltam egy játékról, könyvről vagy sorozatról. Ez lenne tehát Reina személyes kuckója, üdvözlök mindenkit, aki idetévedt ♥

 
Message

⚔ Oké, én tényleg nem tudom, hogyan, de úristen, megvan a nyelvvizsga :nyá::nyá::nyá: Van egy középfokú nyelvvizsgám japánból *_* Igaz, épphogy átcsusszantam, de megvan, álmaimban sem gondoltam volna... :lovelove: Ráadásul a vizsgáim is jól sikerültek, egy négyesem lett, a többi ötös, úgyhogy kapok megint sok ösztöndíjat :lovelove: *valaki lője le*

⚔ Aktuális kedvenc zeném:

 
Chat

 
Portál ajánló
Silhouette FRPG

A veszteséget feldolgozni nagyon nehéz. A gyász, a fájdalom felemészti az embert, de még egy vámpírt is. Hogyan bírkózik meg valaki a testvére halálának gondolatával? És ha az elválás örökre szól? Ha vámpír az illető, akkor az "örökké" nagyon hosszú.
A történetünk a hatodik évad elejétől indul, bár vannak változások. Azonban egy valami biztos: Damon és Bonnie meghaltak (minden jel erre mutat, de a lány nagyija elhintette, hogy mindent előre elrendezett), így a szeretteiknek meg kell birkózniuk az elvesztésükkel. A kérdés csak az, ki hogyan éli meg, hogy a szeretett személy nincs többé. Stefan elég rosszul, hisz még a városból is képes lelépni. Elena pedig gyógyfüvekhez fordul és elhiteti magával, hogy minden rendben - egészen addig, amíg ki nem találja az igazi megoldást.
Mystic Falls már nem mágiamentes övezet, így minden visszatérhetne a rendes kerékvágásba, azonban kérdés, hogy ez mikor és hogyan fog sikerülni.
New Orleans világában a fogaskerekek működésbe léptek. Míg a vámpírok és a boszorkányok, illetve Klaus és Marcel hatalmi harcukat vívják a Francia negyed uralmáért, Hayley pedig gőzerővel harcol a mocsárba kirekesztett, átokkal sújtott vérfarkasok felemelkedéséért, addig a külső erők egyre nagyobb seregekben gyülekeznek a határoknál: az Ötök Testvérisége visszatért, és egyetlen céljuk az Ősi vámpírok kiirtásával megtisztítani a Földet a vámpíroktól. Még szerencse, hogy az egyetlen fegyver, a misztikus fehértölgy karó, Klausnál van, igaz? Mi van azonban, ha az Ötök testén kirajzolódó tetoválások olyan helyre vezetnek, ahol százával, ezrével nő a fehértölgy? Az összes vadász, aki csak él és mozog, tucatjával rendelkezne a veszedelmes fegyverrel, s összefogva talán elhozhatják a vámpírok korszakának végét... Hacsak New Orleans vámpírjai és mindenki, akinek kedves a leszármazottak élete, össze nem fognak, hogy megállítsák a Testvériséget - ha kell, bármi áron.

Exmachine FRPG

2650. A távoli jövő Amerikájában járunk. Ebben a világban megszűnt a túlnépesedés, a hajléktalanság és az öregedés. A pénzt felváltotta az idő; az emberek alkarjukba ültetett implantátumokkal fizetnek, gyors, elektromos autókkal közlekednek, otthonaikban androidok takarítanak, melyeket, ha nem lenne a halántékukra tetoválva a gyártási számuk, aligha lehetne megkülönböztetni az emberektől. Idillien hangzik, nem igaz? Egy világ, ahol nem kell aggódni a halálos betegségek, az öregedés és a rövid élet miatt. Az emberek addig élnek, amíg el nem fogy az idejük. És hogy mi történik, miután a számláló nullát mutat? Azonnali szívleállás és halál. Most már érted, miért szűnt meg a túlnépesedés, ugye?
Üdvözlünk Amerika-zónában!

Delena Online

Az oldal 2016. szeptember 6.-án nyitotta meg kapuit A Vámpírnaplók sorozat témájában, melyen belül az egyik párossal, Damon Salvatoreval és Elena Gilberttel foglalkozik, vagyis a Delenával. Minden információt megtalálhattok róluk az oldalon, csak úgy, mint az őket megalkotó színészekről is. Mindenkit szeretettel várunk, aki szereti őket, de ha nem az sem gond, nézz be, és garantáltan te is megszereted a sorozat legjobb párosát, a Delenát. 

 
Cserebere

ElenaVikiMinaDreamerYui

 
To do list

⚔ Befejezni a Protect the boss-t
⚔ Befejezni az Outlander-t
⚔ Befejezni a Missing you-t (ha tudom)
⚔ Megnézni a The 100 4. évadot
⚔ Megnézni a The Last Kingdom 2. évadot
⚔ Megnézni a Psycho pass-t
⚔ Elolvasni a TVD könyveket
⚔ Tovább olvasni a Kuroshitsuji mangát
⚔ Kitölteni-berakni mindent a blogra, amit kell
⚔ Megnézni az OUAT új évadjait
⚔ .... és inkább nem sorolom tovább az elmaradásaimat 

⚔ Maraton tervek ⚔

⚔ Star Wars filmek
⚔ Gyűrűk ura rendezői változatok
⚔ Harry Potter filmek
⚔ Marvel filmek
⚔ Beavatott filmek
⚔ Karib tenger kalózai filmek
⚔ Éhezők viadala filmek

 
Oldal infó

⚔ Szerkesztő: Reina
⚔ Téma: Hercegnő és Koldus
⚔ Nyitás: 2017. június 26.
⚔ Design: Elena (version 2.0)
Belépés: Link

 
Olvasók
Indulás: 2017-06-26
 

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!